Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz sasNAXO #61499 üzenetére

Nekem méretre nincs vele gondom, szerintem mindegyik mérettartománynak megvan a célja.

HookR-nek is írom:
    Viszont ez igazából ugye nem mITX, alternatívaként viszont szerintem reális. Elvileg 230 EUR lesz, 90k. Gyorsan rákeresve összesen 5db AM5 mITX lapot találtam, 60k-tól felfelé... ebben pedig van egy korrekt ház, a lap sem rossz 4 slot, úgy tűnik lesz finomhangolás, ellentétben a SODIMM-es MiniPC-kkel. 2.5GbE LAN, 3 kimenet, Type-C, egy valószínűleg korrekt táp, dvga lehetőség. Utóbbi kettőnek van előnye, hátránya. Ekkora méretben szvsz nem rossz így.
    Eddig igazából a mini PC-ket néztem, alternatívaként a nagyobb méret előnyeivel/hátrányaival szvsz nem rossz ez sem az elég gyalázatos AM5 mITX felhozatalban. :(
    Egy SFX táp is segíthet, ha benevezek rá azért lehet, hogy kipróbálom a meglévő 120-as paneltáppal is.

A tápnál nem scrolloztam eléggé le, elvileg fújja a "hideget" a cpu-ra. :)
    Az ilyen cpu fölé rakott tápmegoldásoknál nem nagyon van jó megoldás. Volt még anno talán coolerem amin a borda alatti ventivel a cpu-t is meg lehet fordítani. Scythe Kozuti talán.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés