Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

válasz Pista0001 #60734 üzenetére

Kicsit gányul vágtam ki mögötte az asztal hátlapját, de legalább eltakarja :)

Na, mutatom:

PRO:
    Az anyagvastagság jó. Mereven áll a gép minden része, beleértve a mesh paneleket.
    A kidolgozottság megfelelő. A furatok jó helyen vannak, nincsenek sorjás élek.
    Meglepően jó a szellőzés. CP 2077 alatt 65-70 fok van a procinál (i7 11700f), a gpu 70 fok alatti (rtx 3060 12gb) Nem is értem miről beszélnek netes videók alatt. Teljesen jó ez a mesh panel.

KONTRA:
    Az egyik oldalt kicsit igazítanom kellett a sarokfedő műanyagon hogy ne feszüljön az oldalfal egyik sarka. (1 perces csavarozási munka)
    Kábelmenedzsment, mint olyan, ebben a házban nem opció. Nem véletlen, hogy a promo képeken kábelek nélkül vannak bent az eszközök.

SZERELÉS:
    Felül rögzíthetsz egy 12 cm-es, vagy 14-es ventilátort, én is így tettem. Mivel marad így szabad furat, így egy szem csavarral anno egy ssd-t is felhelyeztem, de azóta már második m.2-re váltottam, így az kikerült. A kereszttartók modulárisak, simán átpakolhatóak annak függvényében hogy mit akarsz oda tenni. Venti, ssd, vinyó... stb.

Elöl 12 cm-es ventit helyezhetsz el. Én egy 12-es AIO vízhűtést (borda + venti) tettem fel.

Alul 12-es venti, vagy 14-es venti kaphat helyet. Tökéletesen átszellőztetheted a házat.
    Tápból ATX-et fogad, vagy beépítőkerettel SFX-et. Én ez utóbbit használom.

Nyáron nem jó, hogy előre fújja ki a meleget az aio venti, télen annál jobb :) Az alsó ventinek egyébként nincs nagy létjogosultsága. Alacsony a talp, nem szív be hideg levegőt, ha felette a gpu. de mivel elég szabadon lehet garázdálkodni a házban a sok hely miatt, kísérletezésre teljesen jó, hogy mit kívántok ide rakni.

Idle hőfokok (23 fokos szobában, bal szélső oszlop):

Minden forintját megérte. Ráadásul nappali kompatibilis gépház.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés