Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Qkackca #58556 üzenetére

Félreérted, mivel nincs raid rendszerem, de van más, próbáltam egy viszonylag könnyen érthető, vagy a másik oldalról indokolható szempont listát felállítani, ami alapján én a saját megoldásomat gondoltam jónak, és nem csak gondolati szinten működik, hanem élőben is, megcsináltam, működik, azaz keresem a hiányzó láncszemet, amitől nekem nem tiszta, miért jobb a raid mások állítása szerint, miközben számtalan esetet látok, hogy a soklemezes raidben megmakkan egy vinyó, utána szervál lemezt, aztán 2 napig dolgozik a nas, mire használni tudja újra, és végül eltelt egy hét!

Ezek a pontos elsősorban azért voltak felsorolva, hogy legalább valamerre el lehessen indulni, a benne szereplő részeket nem maximalizálni akartam, hanem ahogy írtam is, ez annál picit bonyolultabb, mivel biztos, hogy az történik, hogy egyik vagy másik tulajdonság vagy opció a többi hátrányára fog érvényesülni, tudni kellene, melyik szempont fog több előnyt jelenteni, miközben kevésbé lesz hátrányos a többi tulajdonságra!
    Sajnos nem volt időm hét végén, pedig van itthon 10-12 vinyó, több egyforma is, össze akartam valami raid teszt rendszert rakni, hadd lássam, mivel állok szemben, de anélkül., hogy bárki, aki nálam okosabb a témában, némi útmutatást adna, csak vakon tapogatózok. Melnnyi lemez? Melyik raid típus? Sőt, melyik kell nekem? :D

Össze tudom rakni, de nem tudom, amit összeraktam, annak a mért eredménye hova tehető, így egyelőre még kergetem a témát.
    Amennyiben bárki tud ezzel foglalkozó topicról, kérem ossza meg, nem terhelem a kérdésekkel a topicot, pedig isten lássa lelkem, egy node 304-ben lenne az a raid, az meg itx cucc. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés