Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz HUN_Sector #57872 üzenetére

Köszi.
    Jaja rájöttem már miért esett ki amikor céges irodai PC-t raktam össze fejben (amire aztán a fpni nemet mondott, mert hogy a 10 éves PC-n még megy az acroba...jah...10 perc alatt össze tud fűzni 2 oldalt):
    Az ára. 20k-ért házat nem akartam, de akkor még nem tudtam hogy belső panel és külső tégla táppal együtt annyi. Azt hittem hogy azokat még külön kell majd megvenni, ami még 12+7k.

20k egyben már megérős kategória lett volna, anno.
    Most már a 30k ára miatt megint kiesik, mert 14k alatt már van legkisebb méretben is, a leggagyibb itx házikóból, mellé még mindig 12k a 200W pico(azon havi 1-2 példány amikor épp kapni a boltban) és 10k-ért 120W téglát is lehet szerezni, ami azért jó ha van headroom. :D
    Ja bocs nettó árakat írok, tehát ez nettó 30k és oké, drágább, de van benne bővíthetőség meg headroom.

És ez a méret kell, legalább is amikor még 45k-ért kapható volt normálisan felszerelt (értsd megbízható) itx alaplap, szal olyan 140k-ban megállt az irodai AIOban a PC rész kiváltása.
    Ezt felpattan egy új 24" monitor hátára, mellé egy négyzetes monitor másodiknak, új egér+bill (mert az eredeti HP-sat használják ami már alig jár 10 év után) és örömbódottá, 250k alatt megállt volna munkaállomásonként.
    És nem tépné a haját a kollegina amikor 4 napja van a lassú PC miatt 2x5 munkanapnyi melóra, amit normálisan pörgő géppel is legalább 5-6 munkanap megcsinálni. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés