Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Zamma #57157 üzenetére

Megmondom neked, mikor vásároltam. február másodikán, és ott hagytam közel 500 ezret. Januárt 16-án 50 ezret, január 9-én 82 ezret, azaz hidd el, NEKEM ott érdemes vásárolnom. Hogy miért, azt már leírtam. Hogy ez reklám? Mitől reklám, h leírom, hogy VELEM mi és hogy történt? Semmitől! Az, hogy neked most egy termék másképp jön ki, az égvilágon semmiféle összefüggésben nincs azzal, amit tőlem olvashattál és értelmezhettél VOLNA!
    Nem tetszik a tényszerű véleményem? Semmi baj, elfogadom a tiedet is, csak az úgy megy, hogy tényekkel alátámasztva cáfold meg az enyémet.. Mit írtam?
    PCX-es sztorimat nem sikerült cáfolni.
    alzás sztorimat nem sikerült cáfolni
    aqua-s sztorimat nem sikerült cáfolni.
    easyshopos sztorimat nem sikerült cáfolni.
    Ennek ellenére érvek nélkül megpróbálsz a tényekkel vitába szállni! :D

Csak halkan írom, december végétől idáig elköltöttem több számtech boltban, itt- ott kb 1.5-1.8 millió forintot. Volt benne pcx, mert ami kellett, ott volt jó áron. Volt aqua, mert volt, ami ott volt jó áron.
    Azt is leírtam, hogy tegnap rendeltem meg az alzánál a 3060-ast, mert ott volt jó áron.

Neked ebből mi nem ment át? :D Hogy találtál egy terméket, ami valahol olcsóbb? Azt olvastad ugye, hogy írtam, ezer forintért nem fogok két helyre menni, ha dolgom van Pesten...
    Kicsit kupi van, de ez van, kb a fele a cuccoknak, másik szobában vannak már összerakott gépek, ütes gépházak, meg még van egy csomó cucc az előszobában is...... Viszont elég jól szemlélteti, hogy nekem egy vinyó árával hiába jössz. :D

És akkor az alza üzletpolitikájáról ennyit:
    Megrendeltem először:

1 órával később visszamondtam, és megrendeltem újra, mert változott az ára:

Ma ennyibe kerül:

Szóval babám nekem hiba írogatod, hogy ma és most valami annyi amennyi, pl az alaplapom 88K volt, mindenhol máshol 90K fölött, prociért 187400ft-ot fizettem, mindenhol máshol 188-190K volt, ramokért 75990-et adtam, máshol 78- 79K volt.

És akkor tisztelettel kérdezlek, melyik állításom nem fedi a valóságot? Hol vezettem félre bárkit, vagy hol írtam olyat, ami nem igaz? Sehol, öcskös, sehol!

• PROTRON

addikt

válasz Zamma #57157 üzenetére

Egyrészről kérlelve lett hogy leírja a tapasztaltait, nem saját magától nyomult.
    Másrészről csak akkor esik szigorú tiltás hatálya alá, ha a saját cégét reklámozza.
    Harmadrészről az hogy van 1-2 termék ahol a piaci ármozgások randomitása alapján változás látható, nem volt kérdés, az volt a fő kérdés hogy milyen az egyes boltok által az ügyfelek felé tanúsított magatartás, panaszkezelés, garanciáztatás, ezekről osztottunk meg tapasztalatokat.
    Nem mindig csak az ár számít, mert akkor az Alza nagyon sokszor megbukik. :D
    hujajjj...most akkor büntit kapok?

Új hozzászólás Aktív témák