Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Ispy #56988 üzenetére

Valahol nekem is a dizájn volt a fontos, de első körben az is, hogy az új konfiggal a régi ház már vállalhatlatlan lett volna, 215W TDP-t nem egyszerű elvezetni, és azt egy 9 centi vastag házzal már nem tudtam volna megoldani, csak amit a múltkor írtam, hogy élt pár napig egy olyan ötlet, hogy kivégom a fedőlemezt, és ott kikandkál 80 deka hűtőborda. :DAz meg már annyira Frankensteines lett volna, nem a megdöbbentő gány gépátalakításos topicba akartam képet posztolni az új konfogról. :D
    A meleg szeret felfelé szállni, az igaz, pláne egy olyan gépházban, ahol már a kémnyhatás is érvényesül! :D Amúgy a meleg csak szélcsendben tud felfelé szállni, egy kis szellő már megborítja az irányt, ezért lesznek a ventik, hogy arra vigyék, amerre jobb lesz az összhatás, a hátsó ventiről tudok, csak az a keresztülhuzatásba (tehát hogy alul és felül egyirányba, egymást segítve dolgozik két venti) inkább beleszól, mint segítené, az átmenő légáramlat helyett egy örvényló, itt - ott megrekedő csak bajt csinál...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés