Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz betyarr #53723 üzenetére

Értem én hogy nem akarsz költeni, de szerintem egy idő után nem fogod megúszni. A korábbi generációk estében i3 alatt szerintem nem nagyon van windows élet...
    Na nem azt mondom hogy nem pörög 4ghz-en az a pentium vagy celerongy proci, csak hogy a belső kialakítás suboptimális a laikusok általi gondtalan böngészéshez/általános használathoz...nálam nincs élet 30 böngésző tab alatt. :D

Nálunk a cégnél a könyvelő nem akarja elhinni mennyire nem biztonságos az hogy i3-2320 procis 4gb ram AIO win7-es gépet használ bankoláshoz és gagyi androidos telefont, amit könnyen összelehet kapcsolni az adott PC-vel (mármint ki lehet deríteni).
    Csak örül hogy a régi hardveren mennyire jól fut a win és hogy nem kell cserélni...hiába mondom neki hogy drága mulatság ha nem magától jön rá hogy mennyire sebezhető. :D
    Mondjuk az is igaz hogy tényleg csak a céges adatokhoz, emailezéshez használja, a böngésző előzményekben semmit se látni, mert semmire sem keres rá. :D
    De a belső hálózaton akkor is el tud indulni egy vírus másvalaki jóvoltából...
    Szal sajnos ha win-el akarja az ember böngészésre használni a gépet, vagy nagyon észnél kell lenni (khmm xxx ügynök) vagy kénytelen egy idő után hardvert fejleszteni anélkül is hogy a win11 milyen baromságokat igényel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés