Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
PROTRON
üzenetére
"Nem akarom a sata SSD-k, usb-s egyéb eszközök és a sima 1 Gbe lan mellett az új ethernet kártyát is a DMI-ra kötni, a biztosabb, legalacsonyabb latencyhez, leggyorsabb kapcsolathoz jobb ha a 2,5Gbe dedikált pcie sávokat kap."
Az x299-es lapon lehet használni a 2. pci-e az M.2_2 helyett,
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a következő, M2_1 kizárólag PCH sávokat (DMI) használja.
A h310-es lapon szintén PCH csatorna (2x2.0) van az 1db M.2 csatlakozón.Le is szűkült a lehetséges "jó" megoldások száma, 1-re.

-
Rick4
félisten
válasz
PROTRON
üzenetére
Én pl nem gondoltam ssd-re, de egy odavaló ssd- bedugásával kiderülhetne, mit csinál a foglalat, működik-e egyáltalán.
Igazából a második, tehát az ethernet kártya lenne a fontos.
Erre egy usb-s átalakító szerintem sokkal egyszerűbb és jobb, és akkor a vga-nak is ott a hely.hszilard666:
i7 4770 re lőttem egy ID Cooling IS60at, viszont nem néztem a RAM kompatibilitást. Régebbi corsair vengeance ramom van, szerintetek útban lesz?
Ez abszolút lapfüggő. Asrock H410M- ITX-nél, ésGskill Aegisnél elfér, különben is lehet forgatni.
-
hszilard666
veterán
válasz
PROTRON
üzenetére
Hát igen, nem egy szép látvány!

i7 4770 re lőttem egy ID Cooling IS60at, viszont nem néztem a RAM kompatibilitást. Régebbi corsair vengeance ramom van, szerintetek útban lesz? Kicsit most megrémültem emiatt.

Viszont ma van életemben először SFX tápom, annyira pici és cuki!
El sem tudom képzelni hogy az ATX tápok miért annyira hatalmasak ha ezt így is lehet. Nem túl erős, meg nem túl csendes, FSP SFX PRO 450W, picit hallom ahogy cicereg terhelés alatt, de a sidepanel remélhetőleg majd kiszűri ezt a zajt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Horgász topik
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / Foxpost
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)