Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz flashpointer #52092 üzenetére

Abban teljesen igazad van hogy HA én a maximális kivehető terhelésre akarnám méretezni, akkor buknám a projektet. De a procim hivatalosan csak 35W TDP-vel ("T" jelű!) bír, ez meg szintén papíron 65W TDP-re van méretezve az eredeti elrendezésben és nyomással.
    Tudom a cpu-z nem teljes értékű teszt, de nem videó renderelés ennek a gépnek a feladata.
    CPU-Z stress alatt, úgy hogy 45 fok szögben rá döntöttem az egyik oldalára egy 12 centis FRACTAL házhűtő ventit 450 RPM-el(!!44!4!), úgy sem melegedett 60 fok-ra a proci.
    Pedig még nincs is lezárt légcsatorna, ami irányította volna, ahogy a végleges venti sem került még kiválasztásra.

#52090Duracellm...

Köszi hogy vetted a fáradtságot és leírtad, tényleg nem volt még érkezésem visszaolvasni a topicban.
    Akkor még se én képzelem be a problémát, ahogyan az is igaz hogy az első hónapban nem jelentkezett, csak miután átmozgattam a gépet másik asztalra.
    Az is probléma hogy a vacak csipset borda is baromira meleg ha odateszem a kezem, szal annak a hőjét is kezelni kell.

Szóval a ráküldött friss levegő átmeneti jelleggel, tüneti kezelésként csökkenti az eredendő hatást, de az érintkezést kell igazából kezelnem.
    Pl nem 2.5 belső átmérőjű csatit, hanem a hivatalos 2.1-est használom hozzá. :Y Mint a példa mutatja ezzel is működött, csak problémát okoztam magamnak...
    Hozzá tartozik hogy ráírtam az alaplap gyártóra, elsőre az én csatimmal szerelt de másik tápegységet ajánlottak, majd második körben küldték el a csati tényleges műszaki rajzát és azon szerepelt a 2.1-es.

Továbbá már elkezdődött egy fajta degradáció, ezzel vagy sikerül szembemenni, vagy nem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés