- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
flashpointer #52092 üzenetére
Abban teljesen igazad van hogy HA én a maximális kivehető terhelésre akarnám méretezni, akkor buknám a projektet. De a procim hivatalosan csak 35W TDP-vel ("T" jelű!) bír, ez meg szintén papíron 65W TDP-re van méretezve az eredeti elrendezésben és nyomással.
Tudom a cpu-z nem teljes értékű teszt, de nem videó renderelés ennek a gépnek a feladata.
CPU-Z stress alatt, úgy hogy 45 fok szögben rá döntöttem az egyik oldalára egy 12 centis FRACTAL házhűtő ventit 450 RPM-el(!!44!4!), úgy sem melegedett 60 fok-ra a proci.
Pedig még nincs is lezárt légcsatorna, ami irányította volna, ahogy a végleges venti sem került még kiválasztásra.#52090Duracellm...
Köszi hogy vetted a fáradtságot és leírtad, tényleg nem volt még érkezésem visszaolvasni a topicban.
Akkor még se én képzelem be a problémát, ahogyan az is igaz hogy az első hónapban nem jelentkezett, csak miután átmozgattam a gépet másik asztalra.
Az is probléma hogy a vacak csipset borda is baromira meleg ha odateszem a kezem, szal annak a hőjét is kezelni kell.Szóval a ráküldött friss levegő átmeneti jelleggel, tüneti kezelésként csökkenti az eredendő hatást, de az érintkezést kell igazából kezelnem.
Pl nem 2.5 belső átmérőjű csatit, hanem a hivatalos 2.1-est használom hozzá.Mint a példa mutatja ezzel is működött, csak problémát okoztam magamnak...
Hozzá tartozik hogy ráírtam az alaplap gyártóra, elsőre az én csatimmal szerelt de másik tápegységet ajánlottak, majd második körben küldték el a csati tényleges műszaki rajzát és azon szerepelt a 2.1-es.Továbbá már elkezdődött egy fajta degradáció, ezzel vagy sikerül szembemenni, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 4
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OpenMediaVault
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest