- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Strezi #48309 üzenetére
Akkor ezek szerint gépészeti tagozatos voltál (Jedlik?). Én csak az infóról tudtam. Anno úgy
2009 körül volt a Crytekes cucc Győrben, ott hallgattam nálad (is), innét vágom.
Öntöde meg szerintem overkill egy ilyen munkára. Egy profi lakatos/esztergályos le tud gyártani manufaktúrában pár prototípust, aztán tárgyalás kici-ócóékkal és kalapozás közösségi finanszírozással. Talán ez egy járható út.
Én pár éve agyalok egy koncepten, mert sehol nem találtam olyan itx házat, amiben értelmesen el lehetne helyezni két dupla radit meg egy custom loopot, és már egy prototípussal is elégedett lennék, nem akarok vele bankot robbantani. Viszont még erre is nehéz embert találni.
HRicky:
Ha játék is lesz én csak SFX-L-t vennék. Minden venti ami 120 alatt van nekem hangos egy tápban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest