- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banyek, rákerestem, és igazad van! Nálam enyhe negatív légnyomás lehet mindkét gépemben, ami nem a legjobb, mégis tudom, hogy direkt váltottam erre valamiért már jó pár éve. Ha van három egyforma házhűtőm, nálam kettő fúj ki, egy pedig be. De ezen akkor változtatni fogok.
-
Atom_Anti
senior tag
Na, ez az, akkor csak okkal rakta befelé
. Tovább nehezíti a dolgot hogy a Gygabite Geforcenak olyan két ventilátora van melyek ellentétes irányban forognak.
De gondolom, az sem lenne jó, ha ennek megfelelően én is ellentétesen raknám ventiket, mert akkor sem negatív, pozitív nyomás nem lenne a házban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest