Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegegabi80

addikt

válasz Grave_444 #45505 üzenetére

Közelebbről nem annyira szép, de egyedi. ;] Na meg úgy se látszik, a funkcióját meg ellátja.
    Állítólag a legújabbakban már van itt külön egy kicsit süllyesztett tartó, de szerintem a plus verzióban és ráadásul a venti is már a ledes. És igen onnan jött az ötlet, hogy van már gyárilag is. Na meg innen.
    Csak az a vicces, mire elkészülök vele, lehet le is cserélem a konfigot, és akkor nem fog beleférni.
    Most is majdnem átálltam AM4-re, de mivel ott horror áron van a mitx lap, és a kisebb matx-esek nem férnek be, így max az intel irány marad. Ott van H310 chipből olyan matx lap, ami belefér. Ezért is kell a +1 slot kivágás hátul, ha netán olyan lap kerül bele, akkor vga beférjen. Ventti lekapom akkor a vga-ról és a 2db 120-as slim fogja hűteni felülről.
    Hazamentem, ránéztem a Metisre, áh mondom elég még nekem ez a gépecske, nem adom ezt a házat. :DDD :B

Amúgy még tervben van egy FSP SFX táp beszerzése, majd egyedi festés és harisnyázás. De az kb 1 év mire elkészül. :O :W Jó munkához idő kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés