- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
#16939776 #43504 üzenetére
Elég tetszetős kis házikó. Max szerezni a régebbiből egyet, kibelezni és mehet az új cucc bele.
(#43512) rasotamas: Én is gyűlölöm melóba a gépemet. Régi P4 HT proci 2*1Gb ram, meg 1 sta és 1 molex hdd, GeForce 6600LE vga.
1-1 19 és 17 moncsi van rákötve, pár térképszerkesztő progi, office, word, levelező stb megnyitva, hát mit ne mondjak hogy hasít. Na én aztán könyöröghetek. Már gondoltam beruházok saját költségből legalább egy C2D procira meg 2*2 ramra. -
válasz
Ilyen a munkahelyi gépem egy tök felesleges i5-tel.
Gyűűűűlölöm, ki tudnám b*szni a csukott ablakon, 4giga ram, hdd, win10, 2 monitor, onedrive, 3-4 pdf, 4-5xls, 4-5 word, 20-30 chrome lap és olyan lassúmint a tetű.
2 hónapja könyörgök még 4 giga ramért de ssd is kéne. -
jokeph
nagyúr
válasz
Q43 ? Az tudja a QUAD procikat, max a Dell butitott a BIOS-on.
Egy BIOS műtétet megérne.
Sőt, ha sikerül a BIOS módolni, akkor mehet bele a XEON X3330/3360 - Q9500/9550-nek felel meg, a foglalaton és a XEON CPU-n sem kell semmit moddolni, ezek nativ S775-ös XEON-ok (nekem is van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest