Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8nemesis8

veterán

válasz Ispy #43441 üzenetére

Mi a szösz? Elég kézenfekvő név pedig :)
    Azok, amiket a képek is láthatóak? Esetleg van hozzá link? Lehet érdekelne!

Ez nagyon baráti és ha jól emlékszem, akkor egy általad elkészített fájl alapján dolgoztak? Esetleg ez elkérhető?
    Egyébként marad így is, hogy kiáll a gépház síkjából vagy próbálod tovább fejleszteni más irányba?
    Nálam mindenképpen posta lenne, Szegedtől messze van egy plexiért.

Ez a plexi mennyire karcálló?

Ti beszéltetek rá. ;] Illetve fórumokon sok jó átalakítást láttam és nekem is bejön. Nem fehér lett végül, Plusba nem volt fehér sehol raktáron már, de néztem sok képet és az ezüst máshol nem volt túl zavaróan szálcsiszolt. Fényforrás függő, ha telibe vakuzza valaki nem szép, egyébként abszolút beleillik a mac ökoszisztémába szerintem. Fehér talán kevésbé illene.

A ház összességében tetszik, sajnos, hogy a csavarokra vigyázni kell, mert nagyon könnyen lehetne metszeni új menetet a gépházba. Továbbá ami érdekes, hogy az alaplapi tálca mögött, ami van oldallap mintha nem lenne minden kóser.
    Az alaplapi tálca és az előlapra 2 normális csavarral és egy kintebb lógó csavarral van rögzítve. Úgy vettem észre, hogy erre felfekszik kicsit az oldallap. Ez nálatok is ilyen?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés