- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
válasz
8nemesis8 #43276 üzenetére
amazon.de-ről rendeltem egy silverstone sfx-atx adaptert, mondjuk akkor még 0€ szállítási díj volt a 39€ feletti rendelések esetén - rendeltem mást is.
meg akkor 7€ volt talán az ára, nem 10
-
hegegabi80
addikt
válasz
Én is most vettem az aprón egy sima classic metist, igaz ablakost. De én direkt ezt is akartam, hogy nagyobb rést vágjak a tetejére.
Ami a legszebb az egészben, hogy kék színű, mondom úgy is vágom a tetejét átfestem. De megtetszett ez a kék szín, úgy hogy marad egyenlőre.
Amúgy meg itt az átalakító, ha nagyon kell. Sokan tőle vettek.
A Zalman sfx-hez van átalakító, de az kicsit olcsóbb változat. Vagy van a Kolink-ból is sfx 250, 350, 450W-os. Ezekben elvileg mind normális Sirtec belső van, sőt még talán a Chieftec sfx tápokban is. A Kolinkról itt van egy teszt, nekem volt korábban, lehet veszek majd megint egyet, ha nem férek az atx táptól. -
Ispy
nagyúr
válasz
Sima classic.
Az sfx adaptert úgy oldottam meg, hogy a corsair előtt egy silverstone sfx tápom volt, ami ment vissza gariba, de az adapter kimaradt a dobozból...
Egyébként hardveraprón vagy egy srác aki pár ezresért csinál adaptert, keress vissza, volt már itt linkelve, többen is vettek már tőle.
Nekem még nem tetszik, most van folyamatban egy plexis táptakaró, de ez még a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Philips LCD és LED TV-k
- XPEnology
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest