Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz 8nemesis8 #43263 üzenetére

A napfény városa.

Nekem is összegyűlt mindenféle 3,5"-os HDD az évek során egy kartondobozban... De nem ezeket tettem a NAS-ba, vettem bele rendes RE4-et.

Nekem a porszűrővel vegyes tapasztalataim vannak, rack-es szerverben (nem szerver-teremben üzemeltetve) volt értelme, mert elég erős ventilátorok voltak benne és átszívták a levegőt rajta. Kis teljesítményű venti elé inkább csak a légáramlást fogja, és a lassú légáram meg lerakja bent azt a finom port, ami a szűrőn már átmegy.
    Nálam nincs porszűrő a szalagpadlón álló gépben, van rendes légáramlás. Kikapcsolt állapotban meg ráterítem a tetejére az egérpadot. Ez eddig bevált.

1db processzor mellé nem kell "varázsolni", és ha később sem akarsz 100W fölé menni VGA-ban, akkor még a FT-03 se indokolt, teljesen mindegy melyiket választod.

Táppal kapcsolatban azt tudom tanácsolni, hogy indítsd el gép nélkül, tegyél rá valamilyen terhelést pl.: 2db régi HDD-t és járasd egy hetet egyhuzamban. Ha nem pukkan el/púposodik benne kondi ez idő alatt, akkor nyugodtan rákötheted az új gépre.

Új hozzászólás Aktív témák