Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomiLi

addikt

válasz AxBattler #42414 üzenetére

Én önző módon majdnem rendeltem egyet, csak mivel se angol tudásom, se nagy tapasztalatom nincs külföldi vásárlást illetően így meggondoltam magam. Jól is tettem, mert ráfáztam volna a szállítási díjat illetően! Alapból alacsony súlyt jelölnek meg (így olcsónak tűnik elsőre a szállítás is) a kínai webshopok , amin vagy lehet módosítani, vagy nem. Utólag , a szállítás előtt mérhetik le, és módosítanak a szállítón/szállítási díjon. Arról viszont semmilyen infót nem találtam, hogy milyen nehéz egy ilyen ház csomagolva. Az Amazonon megtaláltam a Styx súlyát (kicsivel lehet kevesebb a Q2, kivéve ha üveg oldallapos), ami majdnem 5kg. Na amelyik "China" shopban ezt meg tudtam adni ott pislogtam a szállításon díjon: bőven 100 USD felett volt.
    Régebben kapható volt aliexpress-en (most sajnos nem), ott olyan 60 dollár volt a szállítási költség.
    Egyelőre lemondtam róla, de nem végleg, mert engem is nagyon érdekelne egy natúr szürke, két ventilátor nyílással a tetején, meg két sima alu lemez oldallappal.

Nagyon sok variációt lehet választani, ez is nagyon tetszik benne, lehet két félét is vennék, ha olcsóbban megoldható lenne a szállítás.

hegegabi80: nem rossz ötlet!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés