- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
patomi
őstag
válasz
Mercutio_ #37885 üzenetére
Jó az MSI, de elvileg biost kell frissíteni, nem fog elindulni a G4560 benne.. Azért elvileg, mert nekem gigánál kellett, ennél nem néztem utána kell e.Beelőztek..Az M.2. az csak PCI-E ssd-t támogat, legalább is nem találtam utalást SATA interfészre az oldalon.
A G4560 jelenleg ár érték bajnok, prociban picit erősebb az i3 4160-nál, viszont igp az elég gyengus. Filmezni elég. -
dugo_
veterán
válasz
Mercutio_ #37885 üzenetére
100-as chipsethez előbb bios frissítés kell Skylake procival, anélkül nem fog menni G4560-nal. 200-as lapok meg azért drágábbak. Én egy MSI 250I Gaming Pro AC-t vettem az említett Pentium alá. De az majdnem a proci árának kétszerese...
Esetleg MSI B250I Pro ~30k.
RAM-ból mehet 2400MHz-es is már.
A szeretett MS ellehetetlenítette a 10-esnél régebbi rendszerek használatát a 6. és 7. generáció esetén. 8.1 alatt a KB4012219-et, 7 alatt pedig ha jól sejtem akkor a KB4012218 frissítést kell letiltani és mindenképp elkerülni a felrakását, mert nem visszavonható és letiltja a teljes WU-t, valamint felugró ablakokkal bombáz minden indításkor, hogy nem támogatott a processzor, váltsál az új malware-jükre. Persze gondolom a jövőben is ilyen kézzel szelektálós lesz a móka, ha havonta új számmal adják ki a pestist.
https://itcafe.hu/hir/nem_frissul_a_win7_es_8_kaby_lake_es_ryzen_alatt.htmlFriss telepítésnél csak az USB3.0 patch kell és megy simán (vagy szerzel integrált all in one telepítőt a netről, amit már W10 telepítésvezérlőre húztak fel és kész). Ha klónozol, akkor ez elkerülhető, bár nem tudom mennyire tolerálja egy kész rendszer, ha platformot váltanak alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest