- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
#25954560 #37174 üzenetére
Az a Noctua hűtő még régebbről maradt meg, így azt felhasználtam. Nem megy más oda. Komolyabb processzor sincs nagyon kilátásban. Esetleg valamikor később egy G4560. Ez csak egy másodlagos gép, amit több helyre is vinni fogok.
#37175 AxBattler
Miért lenne „szörnyszülött”? Itt egy csomóan vannak, akik ilyen-olyan módon akár még nagyobb mérvű változtatásokat is eszközöltek a gépházaikon, de valahogy egyikük se kapott ilyen jelzőt. Még az a fórumtárs se, aki ementálivá fúrta-faragta a Metis-ét.
Pusztán megfordítottam az elrendezést, mert én azt szeretem. Mielőtt megkérdezed, hogy akkor miért nem olyan házat választottam ami eleve olyan, megmondom. Azért, mert amúgy meg tetszik a Metis, egész pofás kis ház és a könnyen hordozható, ami egy fő szempont volt a választásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest