Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

válasz Csokilama #35389 üzenetére

Nézd, nyilván 2 Noctuával (700/500 RPM) és egy hybrid táppal a FE a leg"hangos"abb egység a gépben még a minimum 27%-os ventifordulat mellett is :) persze ehhez már igen közel kell hajolni hogy érzékelj belőle valamit. :) egyébként valami eszméletlen mennyire halk lett az NCASE HDD nélkül, egy álom mellette ülni nagyjából olyan, mintha itt sem lenne :K :K
    Ha nagyon bele akarok kötni akkor ezt VGA-ból jövő minimális, alapjáraton is hallható motorhangot! csapnám pofán ha lehet mert nekem az a fontos, hogy idle alatt itt közvetlenül mellettem csendben tegye a dolgát, főleg ilyenkor, az esti órákban, amikor már alszik a család és dolgozom, vagy éppen a fórumot bújom, szóval ha ez nem lenne akkor tényleg teljesen elégedett lennék a rendszerrel, így csak 90%-os :D de hát tényleg ez legyen a legnagyobb bajom. Tavaly ilyenkor a falat kapartam (ASUS kalandjaim)

Nos a load mint olyan nem érdekel mivel egy zárt ATH-M50x társaságában irtom az ellent, de ha jól emlékszem akkor RotTR alatt ~70C volt a hőmérséklet OC nélkül.
    A kártya vége pedig 2130/9500 de majd az új procival tesztelgetem még egy kicsit. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés