- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
kisza25 #3360 üzenetére
Jó lesz neked is az a ház, meglátod!
Én már egész megszoktam csak ne kéne mindig szétszednem valamiért.
Szerk: Esetleg kérdezd meg user137-et, mennyiért válna meg az SG05-től.Más:
Ma végre kicseréltem a gyári ventit egy Swif2 120P-re, de a lapomon csak egy PWM aljzat van ami a procié. Így három tűvel, volt ám hangja. ( 17xx körüli Rpm )
Szedhettem szét megint és lecseréltem egy Swif 1201-re (11xx - 13xx közti Rpm) plusz leszedtem a védőrácsot, ahogy sokan ajánlották már más tulajoknak.
Halkabb nem lett, de legalább törődtem vele.Viszont, ha már úgy is szétkap akkor az "elcseszett" visszajelző ledek közül kikötöttem a power-t, mert tényleg vakító a fénye. Így már sokkal jobb a ritkán felvillanó hdd led fényét, pedig kibírom.
Próbáltam okos lenni, de nem sikerült. Gondoltam, (sőt el is készítettem) sorosan összekötök két darab kék színű ledet és az lesz "Power led" helyettesítő ill. " csilli-villi, gépház design villágítás" is egyben, de tévedtem. Túl kevés a nafta hozzá arról az aljzatról és épphogy csak világítanak.
Alig látom, őket.
, de nem adom fel, talán usb aljzatról már megfelelő fénnyel fognak világítani.
Persze 3-4 led soros kapcsolására gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest