Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Sebaj Fóbiás #32360 üzenetére

Hát igen, olyan xar ez az lc power tápegység, hogy ezt a gépemet az elmúlt bő 2 évben i3-4130, i7-4790S-i7-4790, majd most i7-6700-as procival hajtva szolgálja, a garijegy szerint 2014 január eleje óta, akárhogy sakkozok, de legalább napi 12-14 órában megy, azalatt talán össz 12-14 nap volt, amikor nem volt bekapcsolva, az épített szerveremet a másik tápegység a garijegye szerint 2014 decembere óta leállítás nélkül viszi, de esetleg bevallhatok összesen 10 leállást, és max 2 óra szünetet, Anyukám gépét meg az ő garijegye szerint 2013 decembere óta napi 14-15 órában, hibátlanul hajtja.
    Te nevetgélsz, nekem meg ennyi pont elég, hogy komolyan vegyem, és rajtad nevessek.

Az ugye nem zavar, hogy a seasonic platinum táp bekajál magában 8-10W-ot? Pontosabban a rendszer fogyasztására rátesz még ennyit, más kategória, mint egy paneltáp és adapter kombó, olyan hatásfokúak sose lesznek a kockatápok, főleg nem egy 500-as táp 30W-ot kajálva. :U

Most megmértem a fogyasztásmérővel pár dolgot, mivel engem is érdekel, de nem igazán találtam fogást rajta:
    -éjjeli fény izzós változat 6.7W
    -olvasó lámpa az újfajta halogénizzós 25W-os: 25.4W
    -álló lámpa 5W-os kompakt fénycsővel: 5.4W
    -álló lámpa 60W-os hagyományos izzóval: 64W
    -elektromos ventilátoros fűtő: csak venti 140W, 1-es fokozat: 1120W, 2-es fokozat 2140W
    -a kis szerverem Q1900-as lappal, 1 db 3TB-os vinyóval: 12.7W
    -a projektorom: 280W
    -a jelenlegi gépem: betöltve, és felállt rendszerrel: 19.6-21.2W között, bootnál pár másodpercre max 28W....

Piszkosul a lélektani 10%-os határon belül van minden, úgyhogy azt az egy kérdésest, amit a gépemre mutat, kénytelen vagyok elhinni, de szívesen odaadom bárkinek, akinek van ennél komolyabb lehetősége leellenőrizni a pontosságát. És mit csináljak vele, ha rádugom a gépet, elindítom, és 21W-okat ír ki? Nem többet, nem kevesebbet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés