- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Hát jövőnek szánták. Választék még most sincs belőle.
Aminek lehet oka a túl nagy rugalmassága és sokféle méretet kéne tartania a boltoknak de nem fognak.
Nézegettem én is és gondolkodtam rajta a leginkább 2242 -s méretből aztán nem hogy választék nincs alig lehet találni. Minket azért érint mert itx -lapokra ezt akarják majd rászorítani nem a 2280 darabokat amiből már van választék bár még az sem ütötte meg a mércét. -
Iginotus
addikt
Na akkor elmondom az egészet mert látom nagyon aktívak és segítőkészek is vagytok.
Terv:
Fractal Design Define Nano S
M.2 es SSD 1 TB-s (vagy msata, aprón már kapni 65-70 ezerért.) m.2 est még csak drágán.
ÉS egy I7 es CPU is kéne valami alap csak játékra. Még nem tudom hogy 1155 vagy hogy milyen foglalat legyen. Ha 1155 marad akkor a vizes cuccom egy az egyben átszerelhető.
16 GB ram ha lehet Mushkin
A VGA meg a vizes cuccok maradnának az aláírásomban lévők.HDD kimegy szerverbe azon lenne SSD- backupja. Még azon gondolkozok, hogy kábeles vagy Wi-Fi-s internet legyen, hogy az mennyire zavaró játékban, ha csak vezetékmentes. ennek fügvényében vagy Wi-Fi-s vagy sima lap kell, hogy nézzek.
Burny: Köszi jó oldalak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Proxmox VE
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest