- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Archttila #27926 üzenetére
Az alaplap doboza le volt ragasztva?? Simán kaphattál más által visszaküldött alkatrészt "új ként", volt már rá példa nem egyszer...
Ha nem tudják bizonyítani, hogy a nagykerből bontatlanul jött a doboz, akkor nem köthetnek bele, vissza kell cserélniük. Készített képet, pontos szöveges leírást mellékeld.Légy nyugodt, nincs vesztenivalód.
-
válasz
Ejj... nekem anno a Compker-ben az árukiadó fickó direkt kibontotta, és még a kupakot is levette, hogy ellenőrizhessem, mivel egyre több elhajlott tüskéjű deszkát vittek vissza nekik...
Mindenképpen próbáld meg gariztatni, ha nem menne, aprón van olyan szakember, aki vállalja a "fésülést". Szerk.: ja, shteer már írta.
(#27925) Nova96
Egy i3+750Ti rendszer terhelés alatt nem eszik 150W-ot sem, az a táp meg egy ágon tud leadni olyan 340W-ot. Lazán bírnia kell!(#27939) gianni85
Szokás, vagy sem, én már minden új lapnál a helyszínen megnéz(et)ném. -
kisza25
félisten
válasz
honnan vetted és mikor? élj az elállás jogával (14nap), az a baj az ilyennel, hogy tényleg egyből rád verik,
én használtan futottam bele ilyenbe, de ott védőkupak sem volt, visszaküldtem a gyereknek nem vette át, aztán jobb híján én hajtogattam vissza a lábakat (nem ajánlom nagyon könnyen törnek és nagyon időigényes és nehéz feladat) mai napig azt használom, mert így nem akarom eladni, viszont egy fullos itx deszka (asrock z77e itx)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Crohn betegség
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged