- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
canniball #15092 üzenetére
"...a ház sem rezonál..."
"Szerencsés helyzetben vagy, sajnos nem mindegyik ház "ilyen rendes". Persze mint szó esett róla ha van ilyen jellegű probléma az kiküszöbölhető."Egyetértek. Nekem sem volt még szerencsém semmilyen gumialátétes, csavaros, műanyag keretes megoldáshoz, ami ne adta volna át a rezonanciát a háznak. Nálam a nagy gépben épp ezért gumiszalagra vannak lógatva a HDD-k. Még így is ezek a leghangosabbak (2db 7200-es) a gépben, de legalább a rezonancia nulla.
Az ITX gépben viszont sajnos erre nincs hely, ott 1db Green 3.5"-os HDD gumibakokon állt, ami a fentiek alapján eleve nem a legjobb megoldás, de sajnos egy idő után még be is hangosodott.
-
Benőke
őstag
válasz
canniball #15092 üzenetére
A fülem nem rossz nem is kiemelkedően jó. Nem vagyok érzékeny, de a táp venti hangosabb. Az átlagnál érzékenyebb vagy inkább.
Háznál szerencsés a helyzetem? Szerintem nem, csak egy átlagos ház CM 120 Elite. Nem a legjobb, de bőven jó. Biztos van ahol rezonál, de azok az olcsóbb darabok. A DVD meghajtó sokkal jobban tudja rázni a házakat szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Linux haladóknak
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Építő/felújító topik
- Logitech Z906
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest