- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
szente #14414 üzenetére
Én A10 5800K APU-t használok alulfeszelve 4,1GHz-en ugyanezzel a lappal 2x4GB 1600-as Kingmaxal, egy SSD-vel, egy 3,5"-os 1Terrás WD HDD-vel és egy ODD-vel FSP400-60APN 80+ táppal ellátva. A winyó hangját hallani amikor működik a legerősebben. A ventiket frankón le lehet szabályozni ezzel a lappal, de egyébként sem hangosak egyáltalán. Hüvös, csendes, igen gyors es kis fogyasztású a rendszer. Idle Kb 27-32 Watt fogyasztással a konnektornál mérve attól függően, hogy pörög vagy nem a winyó. Mos tervezek egy procihűtőt beépíteni a táp alá, passzívan mert a gyári zajos lessz mikor felpörög. Szerintem egyáltalán nem hangos a kicsi 8cm-es sem oldalt.
-
xtevo
őstag
válasz
szente #14414 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem a hangosak a CM Elite 120 ventijei, én mondjuk a 80x10-est nem kötöttem be, tudtam pörögne, mint az őrült.
Az előlapi viszont csendes jószág, a vga-m hangosabb nála. Mondjuk azóta beszereztem egy Sickleflow-ot, kb. zajban hasonlít rá, mondjuk légszállításban azért elmarad.
Ha ezt a házat választod ajánlom a hdd blokk utáni venti beszerelését, úgy a kis ventit elhagyhatod, szerintem. Én legalábbis így csináltam(Profilomban konfigom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged