- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
mrbig25 #11580 üzenetére
Szerintem elöl és fölül egyszerre két dual radi ventikkel együtt tuti nem fér el. Az Xtreme 200-al jó lehet a rendszer, csak úgy meg a VGA-val ütközhet mert szélesebb a radi, mellesleg nem biztos hogy 200-as ventihez is van furat (nem mintha ez utóbbi olyan súlyos probléma lenne
).
Az én igényeimnek kiszerelt HDD tartókkal amúgy tuti nem felelne meg. Az ODD tartó nem fontos, mert az 5,25-ös belső dokkolók meg az eSATA-s külsők kb egy árban vannak, a sebességük is azonos, mellesleg az alaplapom miatt a külső talán még jobb is. Az alsó HDD tartótól viszont biztos nem szabadulnék meg. Csak jobb mint helyet keresgélni egy amúgy zsúfolt házban. Az esetemben 2 db 3,5-es és egy 2,5-es (SSD) vinyóról van szó amúgy, tehát az SSD-nek amúgy is kéne helyet keresni (igazából nem, mert van ötletem arra is már
). Volt már hogy pofára estem menet közben helyhiány miatt. A szokásos alkatrészeken kívül kell még hely a kábeleknek, a csöveknek, a pumpának, a tartálynak...
Részemről teljesen elméleti amúgy a dolog. Egyelőre biztos nem lesz vizes a rendszerem, levegővel meg pont jó lesz a Q11 vagy az Elite 120. Hogy később mi lesz... ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Második bétánál jár a One UI 8
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- EAFC 25
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest