Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Kicsit tudatlan vagyok a témában, ezért a segítségeteket kérném. Hülye kérdésekért elnézést.
Van egy Samsung UE32F5300-as tv-m, amin egy beltéri digitális antennával nézem most az adást. Szépen bejön minden ingyenes adás.
1, Ha előfizetek a Családi csomagra, akkor az összes adó szépen be fog jönni, vagy valamelyik más frekvencián?!? működik, ezért előfordulhat, hogy nem tudom majd nézni?
2, Van a tv-n CI slot, szóval elvileg nem dekóderrel, hanem CA modullal kéne megvennem. Ez a tv kompatibilis az általuk adott CA modullal?
3, A csomag leírásban úgy láttam, hogy a modul ára (7999 Ft) benne van a vételárban. Ezek szerint ha lejár a hűség és lemondom a szolgáltatást, akkor a modult megtarthatom? Ugyanez gondolom érvényes a dekóderes változatra is
4, Ha veszek egy CA modulos csomagot ehhez a tv-hez és egy dekóderes csomagot egy régebbihez, akkor a kettőnek lesz bármi köze egymáshoz? Pl ugyanaz az adás mehet egyszerre, ilyesmik. (Asszem, ez a leghülyébb kérdés. )Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Két tv-hez szeretnék csomagot rendelni. Egyikhez CA modullal (9 989 Ft), másikhoz settop box-szal (8 999 Ft kedvezményesen).
Havidíj ugye 1990 Ft egy kártyához, az oldal szerint a második kártya pedig 299 Ft. Jól értelmezem, hogy ilyen összeállításban is csak havi 2289 Ft-ot kéne fizetnem? -
Ryder1
senior tag
Biztos nem azt jelenti, mert mi pár hónapja vettük egy év hűséggel, és nekünk is ezt írja.
Ez viszont mi lehet?
Kódkártya száma: XXXXXXX
Programcsomag Érvényes
MINDIG TV EXTRA CSALÁDI CSOMAG 2014.08.04 - Folyamatosan
MINDIG TV EXTRA CSALÁDI CSOMAG 2014.03.04 - 2014.08.03Kódkártya száma: XXXXXXX
Programcsomag Érvényes
FELNŐTT CSALÁDI 2014.02.04 - Folyamatosan
MINDIG TV EXTRA CSALÁDI CSOMAG 2014.02.04 - FolyamatosanAz egyiknél miért írja kétszer a családi csomagot, és mi az a meghatározott idő, ami után ismét "Folyamatosan" lesz az állapota?
-
Ryder1
senior tag
Arról lehet tudni valamit, hogy a tervezett néhány új csatornával emelkednek-e a havidíjak?
-
Ryder1
senior tag
Jól sejtem, hogy drágulni fog az Extra csomag, ha bővítik a kínálatot? Leginkább az érdekelne, hogy emelhetnek-e árat úgy, hogy hűségszerződéssel van most csomagunk.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Kb azóta nem olvastam fórumot, hogy kiadták az új programlistát. Lehet már tudni, hogy a már meglévő előfizetők mennyiért és milyen formában válthatnak magasabb csomagra, illetve hogy az alap drágulás érvényes-e rájuk?
Február óta van két tv-re családi csomagunk és tuti rendelnénk még két kiegészítő csomagot, csak jó lenne tudni, hogy ránk is a kiírt árak vonatkoznak-e, mint már meglévő ügyfelek.Köszi a segítséget.
-
Ryder1
senior tag
Srácok, hogy tudom csekkolni, hogy nálam melyik mux milyen minőségben/erősséggel jön be? Samsung UE32F4000 TV-m van CA modulos előfizetéssel. Köszi
-
Ryder1
senior tag
Nem nyert. Néztem mindenhol menüben is, de sehol sem találtam ilyesmit.
Egyébként ha egy adott muxon jelenleg szépen mennek a csatornák, akkor a többi is menni fog ami arra a muxra kerül? Egyszer mintha láttam volna itt egy táblázatot arról, hogy melyik csatorna melyik muxon van. Azt el tudná küldeni valaki?
-
Ryder1
senior tag
Jól értem, hogy egyeseknek ingyenesen foghatóak a kiegészítő csomagok?
Nekünk kb fél éve van mindigtv családi csomag előfizetéssel, 2 éves hűséggel, mégsem foghatóak. Ezek szerint teljesen random módon osztogatják?
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Ha jól rémlik, akkor 4 hónap múlva jár le a 2 év hűségünk, de most szeretnénk egy kiegészítő csomagot venni hűség nélkül, mert tervek szerint jövő év vége felé szolgáltatót váltanánk és nem szeretnénk meglévő hűség miatt kötbért fizetni. Ezt online felületen meg lehet oldani, vagy emailt kell írni, esetleg telefonálni kell?
Köszi!
-
Ryder1
senior tag
Lehet pörgetni minden nap, kiegészítő csomagokat, egyebeket lehet nyerni. Nekem már összejött 1 hónap Filmbox csomag. Ha minden igaz, akkor februárban aktiválják be a játékszabályzat szerint.
-
Ryder1
senior tag
Tegnap Filmboxot, ma meg Aktív+ csomagot nyertem.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy csatorna újrakeresés után nem találja meg az összeset, amik eddig voltak? Kb 10-15-tel kevesebb van. Akárhányszor keresem, akármerre fordítva az antennát, mindig kb ennyit talál, van hogy kevesebbet. Szobai antenna van egyébként. Az antennának lehet baja, esetleg a vezetéknek?
Nagyjából 2 éve van meg ez az antenna, azóta változatlan helyen van, nem volt még ilyen.Köszi!
-
Ryder1
senior tag
válasz frovery #13427 üzenetére
Székesfehérvár, tornyot passzolom, nagyjából délkeleti irányba van állítva az antenna. Típusa Philips SDV6224/12.
Semmi különös változásról nem tudok, max annyi, hogy a szomszédban kivágtak egy nagy fát, de annak már vagy 1 hónapja, ez meg csak néhány napja kezdődött, amit leírtam az előbb. -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Ha az ügyfélkapura belépve a TV csomagváltás fül alatt ez van (VILÁGJÁRÓ Havidíjas 2015.12.04-2016.12.03), akkor az azt jelenti, hogy egy éves határozott idejű szerződésem van rá? Tavaly decemberben telefonon kerestek, akkor kötöttem meg, de nem emlékszem, hogy határozatlan, vagy 1 éves volt a megállapodás.
Ehhez kapcsolódik a következő problémám, miszerint a világjáró csomag egyik csatornája sem jön be az utóbbi hetekben. Akármennyiszer próbáltam újra keresni a csatornákat, mindent megtalált, kivéve ezeket. Így azért sok értelme nincs fizetni érte, ha nem is tudom nézni egy ideje. -
Ryder1
senior tag
Tavalyi játékban én kétszer is nyertem kiegészítő csomagot, most még semmit. Aztán lehet, rám vár a Hyundai i20.
-
Ryder1
senior tag
válasz regvoltrossz #15493 üzenetére
Sosem mosod le magadról, ha tényleg te nyered meg.
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az új box helyett lehet-e kérni CI modult?
Eddig egy modul volt használatban és egy box, de közben a boxos tv le lett cserélve, így már oda is elég lenne a CI modul. -
Ryder1
senior tag
-
Ryder1
senior tag
Mondta már le valaki a szolgáltatást mostanában? Csak mert vicc az egész.
Kezdve azzal, hogy ügyfélként csak az ügyfélkapujukon keresztül lehet nekik írni, de ott természetesen nincs lemondás kategória. Rendben, akkor legyen a szerződésmódosítás, elvégre ez is olyasmi. Elküldve, kiírta, hogy válaszadás 30 napon belül.35. napon felhívtam már őket, hogy mi a helyzet. Az ügyfélszolgálatos sem értette, hogy miért nem válaszoltak 30 napon belül. Kérdezi, hogy elküldtem-e akkor aláírva a felmondónyilatkozatot. Mondom igen, ügyfélkapuval hitelesítettem. Hát azt ők úgy nem biztos, hogy elfogadják, majd levélben tájékoztatni fognak róla. Ha nem fogadják el, akkor a felmondás a telefonhívásomtól indul, nem pedig egy hónappal korábbi időponttól, tehát még fizethetek pluszban.
Természetesen a ki tudja hány éve nálam lévő eszközöket mindenképp adjam le, különben fizethetek 30 ezret. (szerk: Ha az emailjeimből jól látom, akkor 2020 tavaszán volt az átállás, akkor adtak új boxokat. Hány évig akarják kifizettetni őket amúgy?! ) Múlt héten szombaton zajlott ez a hívás, azt mondta, hogy akkor onnantól számítva van rá 30 napom.
Testvéremnek ma pont egy Digi üzlet körül volt dolga, ezért írtam egy meghatalmazást, hogy leadhatja helyettem. Nem fogadták el két okból sem. 1, Nincs rajta két tanú (nem mintha a teljes egészében kézzel írt meghatalmazásra kéne) 2, Nem látják a rendszerben, hogy megszüntetés alatt van a szerződésem.
Most komolyan, ez normális?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest