- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz runner 125 #25962 üzenetére
igen, kinai dzsunka
voltam a kedvenc motorszerelomnel, o azt mondta nyugodtan rakjam bele a 20-50-es Castrol Evot, ugyhogy ontottem bele olyat
gondolom azert kell olyan vastag mar gyarilag is, hogy a rettento preciz kinai illeszteseknel ne folyjon el az egesz (egyebkent eszi rendesen az olajat)masik kerdes:
tudtok esetleg olyan helyet ahol lehetne 125-os VALTOS motort kolcsonozni, lehetoleg bukokerettel? a hyosung.hu-nal csak robogok vannak ekkoraban, valtos meg 650-es van(ismerosnek kene gyakorolgatni, siman megerne egy napra 6000-ert kikolcsonozni, meg par liter benzint elpofogni)
-
doc
nagyúr
robogokba (sima, 50 ccm negyutemu, szijhajtasos) milyen motorolaj kell, autoba vagy motorba valo?
az a gepkonyvbol kiderult hogy 15w40, de semmi mas[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz runner 125 #24399 üzenetére
nem sokat, koltseghatekony bevasarlos/szaladgalos moci kell
mondjuk ahogy nezem, arban kb. semmi kulonbseg nincs 125 es 400 kozott, olyan 300-ert mar lehet kapni olyat ami igy messzirol normalisan nez ki (bar van koztuk nem egy nagyon otvar is) -
doc
nagyúr
válasz runner 125 #24362 üzenetére
hm, na de jo hogy idetevedtem koszi a reszletes valaszt
akkor nagyon ugy nez ki hogy ejtem a kicsiket (ahogy nezem, arban sincs olyan orult nagy kulonbseg koztuk), a 125-oson meg azert gondolkodtam, mert akkor lehetne a konnyitett A1-gyel is vezetni, pl. csaladtagnak, stb ha valamiert kellene
de akkor inkabb lesz@rom, lesz 400-as
meg egy kerdes: itt nincs olyan problema mint a valtos motoroknal, ahol a 400-asok szinte kizarolag japan belpiacosok, emiatt nagyon maceras es draga az alkatreszbeszerzes?
-
doc
nagyúr
válasz runner 125 #24303 üzenetére
es a 125 meg a 400 kozott sincs fogyasztasban szamottevo kulonbseg?
mondjuk fel liter miatt nem vennem a kisebbet, de 1L kulonbseg (mondjuk 3 vs 4, ami 33%-os pluszfogyasztas) mar elgondolkodtatna -
doc
nagyúr
válasz vaksi8 #24299 üzenetére
koszi
400-ast nem akarok, kis fogyasztasu moci kell bevasarlashoz (kb. 2x14-5 km) illetve kornyekbeli szaladgalashoz, a turazashoz/szaguldashoz van egy VFR
esetleg meg annyit meg tudnatok mondani, hogy a fogyasztasa hogy alakul ezeknek 125 es 250 kozott?(bocs hogy ennyit kerdezek, sajna a totalcaros nepiteletben nincs 250-es burgonya :-/)
-
doc
nagyúr
azt meg tudna valaki mondani, hogy a 250-es es a 125-os Burgman kozott van-e kulonbseg meretben (kasztnit es rakodoteret illetoen)?
-
doc
nagyúr
ismerosnek kellene valami 50 kobcis valtos motor gyakorolgatni, en Simsonra gondoltam, de ha esetleg van valakinek otlete mas tipusra, orommel vennem
illetve tippek is johetnek, hogy hol erdemes elado peldanyokat nezni, a hasznaltauto.hu-t ismerem
fontos hogy NAGYON olcso kellene, nem baj ha utott-kopott-torott, csak mukodokepes legyen elegge ahhoz, hogy parkoloban tudjon vele korozgetni meg egyesbe-kettesbe valtani -
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
válasz DigitXT #20967 üzenetére
ugy ugy
amugy nem tudom minek ezen ennyit vergodni
elozo nap a netrisk.hu-n vagy biztositok.hu-n megkotod a motorra a biztositast (filleres cucc) masnapi kezdessel, es nincs stressz
nekem is elobb volt KGFB-m az autora, mint autom anelkul egy centit sem megyek
gondolj bele, ha balesetet okozol, mondjuk nekidolsz egy szep uj bmw-nek, sokszazezres/millios karteritest kell NEKED kifizetned (mivel biztosito ugye nincs) -
doc
nagyúr
-
-
doc
nagyúr
ha mar igy idekeveredtem (), kerdeznek, ugyis akartam mar...
szoval gondolkodom rajta hogy kene venni egy robogot bevasarolni
150-200 kobci kornyeki, lehetoleg nagytestu, mindenkepp negyutemu robogot keresek, amibe/amire rengeteg cumot ra lehet pakolni, pl. folia asvanyviz, 15kg-s kutyatapos zsak, 2-3 kg kenyer, stb
tudnatok ajanlani nehany megbizhato tipust, a fentiek figyelembevetelevel?
ja es koltseghatekony megoldas kene mindenkepp, masodik motor lesz, igy jo lenne kis osszegbol kihozni
-
doc
nagyúr
használt robogó vásárlásakor mit lehet/kell/érdemes megnézni?
autókkal egész jól képben vagyok, de a robi-téma nagyon távoli nekem...
meg még egy kérdés: milyen üzemanyaggal mennek ezek a gépek? ugyanúgy mint egy autónál, beleöntöm a tankba a 95-öst, meg néha az olajtartályba az olajat? gondolom egy 8-10 éves robinál már nem kell keverékkel szórakozni, ugye? -
doc
nagyúr
sziasztok!
páromnak akarok venni egy robogót munkába rohangálni, most találtam egy ilyet:
[link] ez szerintetek így messziről jó lehet? ahogy olvasgattam a márkát dícsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...