- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
KatonaT #19139 üzenetére
Ne, nem éri meg egyszerűen annyit költeni rá.
Ez pl. fotó alapján teljesen egyben van. Szép, tiszta. Bár nem Pest.
Itt van ez, évjárat stimmel, szép állapot, 165-170-ért tuti elhozható.
Még egy, bár ez kb. 2002-es, de legalább full gyári a külső. -
runner 125
nagyúr
válasz
KatonaT #19136 üzenetére
Szia,
..felejtsd el ezt a Runner-t.
Nem emlékszem már mennyit kér érte, de tipikus kotla import. A színe gyárinak tűnik, az eleje biztosan, az oldalában már kételkedek, szerintem ennél telítettebb narancsban adták ki ezeket. De le van lakva, mint a kerti wc. Tiszta karc, kosz, karbi full olaj és redva, ráadásul mi az a kókány karburátor rajta?!?! Gyalázat.Markolat kapásból nem gyári.., kapcsolók kopottak. Önindítón már nincs is piktogram. Lámpakapcsoló alatt pl. a "Passing" felirat már nem látszik - vagy szimplán nem gyári már a kapcsoló. Első teló fotóról is egyértelműen kuka.
Tárcsák rozsdásak, régóta áll...
Évjáratot tekintve 2000-2001-es.
Ebben minimmum 45-50.000km van.Enyém ugyan 180-as, de most 26.000km-nél is nulla kapcsoló kopás, nulla tárcsaváll.
19-es karbival meg ~ 6 litert úgy be fog verni 100-on, mint a huzat. Ez nem jó vétel tényleg, hagyd a francba.
Mondd mennyit szánsz Runner-re, és nézek majd valamit, ami legalább fotó alapján egyben van. -
-
runner 125
nagyúr
válasz
KatonaT #19104 üzenetére
Sry, tök mind1, akkor is fiatal vagy, s így próbálnak hatni az emberre.
A legfontosabb az egész összkép. Utána csekkolni kell az első teleszkópot, h mennyire van beállva. Sajnos az összes zsíros villa szar, ahogy elmegy belőle a zsír, nulla csillapítása lesz.
Meg kell jól nyomogatni az elejét, h rugózik-e, ha nem, jó alkualap.Műszerfalról, kapcsolókról, gázkarról mindenképpen dobj fel fotót.
Többi történet az első hsz.-ban össze van szedve.
-
válasz
KatonaT #19100 üzenetére
...azt mondta hogy egy öreg vitte be mert neki ez túl sportos és akar helyette valami gyengébbet... - Ezt ugye te sem hiszed el!? Még ha azt mondta volna hogy 4 litert eszik az 50-es karbis Runner, ezért becserélné a befecsisre, mert mondjuk drága a benzin. Eh, rögtön túl erős az öregnek, nehogy rosszat mondjon az épp eladó motorról, a nyugdíjas bácsi/néni pedig pont egy sportos Runner-t venne, bár szerintem az öregek inkább nagy kerekűeket nézegetik.
-
runner 125
nagyúr
válasz
KatonaT #19102 üzenetére
Legegyszerűbb, ha csinálsz róla fotókat (mindenről), és felrakod ide.
..ezektől az eladási érvektől az én képem ég. Hány éves is vagy?
20 alatt, igaz?Gyanítom sejtik az ilyen nepperek, h mire bukik a fiatalság, s jönnek a tipikus 'nem dohányzó, nyugdíjas, orvos házaspár használta felváltva a 4km-re lévő szőlőhegyig, de oda is inkább feltolták, h kíméljék' szöveggel.
Évjárat felniben benne kell h legyen, illetve henger oldalát nézd meg, esetleg az ülés alján a táblázatot.
De, ha tolsz fel fotót + - 1 év pontossággal belövöm.
-
válasz
KatonaT #19098 üzenetére
Ehhez látni kell a motort, 13 ezer km nekem gyanús egy 160 ezer forintos Runnernál, az ilyenekben 20***km-nél kezdődik a km óra állása, és azt tekerik szépen vissza. Az alvázszámból szinte minden kiderül, nem csak Apriliáknál, hanem minden motornál, mivel az Aprilia már a Piaggio konszern része így csak mosolyt csaltál az arcomra. A sport kipufogó szintén arra utalhat hogy nem 40 éves tulaj hajtotta, hanem egy tizenéves csitri/vagy pezsgő vérű olasz diák. Nekem a 06-os NRG-be van egy átlagosnak mondható 15 ezer km, és ilyet, ilyen állapotban 220-250k körül kapni legolcsóbban.
-
runner 125
nagyúr
válasz
KatonaT #18291 üzenetére
De, ne válaszd a Morinit, mert fos. Nem csak a tuning miatt fos, hanem amúgy gyengébb minőségű.
Ha injektorosat akarsz venni, nézz Piaggio-t, de azok valószínű drágábbak.
4t akkor is kínszenvedés, ha meg kicsit húzod neki, fordulaton az is megeszi a 3 litert.
De, ha ragaszkodsz hozzá, nézd a Kymco Agility-t, tartós, jó, olcsó. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
KatonaT #18249 üzenetére
Magyarországra nem túl jó a ditech, mert itt nem lehet gányolni. Itt cserélni kell alkatrészt, tömítést, és nem a sufniban kókányolni.
Kevesen értenek hozzá, ezért mindenki fél tőle, de nekem a morini blokkosal is jók a tapasztalataim. Talán a morininél többször kell cserélni a benzin injektor fejet, de a fogyasztás mellett szerintem így is megéri. Kb annyira jön ki, mintha dupla fogyasztású karbisat használnál. De itthon kevés a normálisan karbantartott, rengeteg lóvé azokat felhozni, sok dolgot kell cserélni rajtuk. De ha jó mindene akkor megbízható.
Most próbáltam ki egy 70 köbös polini ditechet (morini) malossi ecu val és a 125 4T robogót elrakja. Döbbentem. Basszotjó gép -
runner 125
nagyúr
válasz
KatonaT #18260 üzenetére
Dehogynem, annyiért már lehet korrekt gépet kapni.
Kínai, névtelen robogóknál már nem is az alkatrészellátottság okoz problémát, hanem egyszerűen a minőség. Nem lesz olyan tartós, mint egy normális olasz vagy japán - ezt tükrözi a vételára is. Noh is hamar bosszanthatják az embert random mód elektromos problémák is és egy ilyen kínai 50 4t nem a teljesítmény mintapéldája. Ha, nagyon megtekerem a bringát lenyomom.
Debilon
50-es robogónál nincs átírás.
Adás-vételi van és kész.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
KatonaT #18249 üzenetére
Ilyen márkátlan robogókat ne vegyél, csak a szívás lesz vele.
.. minden bizonnyal az SR egy Morini-s Di-tech, szintúgy felejtős.
t1
Ilyen okokból felesleges szerelőhöz vinni, mivel otthon max fél óra alatt lehet csekkolni, és esetlegesen cserélni.
Nem tudom mennyire bízol a szerelőben, de azért a régi görgőket, variót, kuplungot kérd el. S, ha lehet fotózd már be ide. Tényleg csak kíváncsiság - pontosabban, h valóban csereérettek, vagy szimplán viszketett a tenyere.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!