-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Robogó típusa, alvázszáma, motorszáma, eladás napja, kölcsönösen kialkudott összeg, 2 tanú legyen rajta aztán ok.
De Google szerintem minimum 5-öt dob.palika90
Minden bizonnyal az a problémája, viszont meg nem mondom már, h az enyémbe melyik kis rugót raktam bele, viszont emlékeim szerint a kisrugókat csak 9db-os szettben lehet vásárolni, legalábbis én úgy vettem annó a Malossi-t. Végig lett próbálva mind, az is tuti.
5k/ órabér meg durva.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Légszűrő nélkül próbáltad indítani?
Karbit jól raktad össze? Úszó nem lyukas?
Gyertya belevaló tutira?
Membránok jól zárnak?
Benzin nem régi?Ha, ezeket ellenőrizted és ok minden - annak indulnia kell.
joe69
Nézd, egy ilyenen robogót, ha 750k-ért megveszel újonnan, másnap már 700k-ért nem tudod eladni - mert 750-ért újat kapni. Ezzel csak arra szeretnék rámutatni, h egy új darabon sokat buksz, ha egyszer kevésnek fogod érezni, s el akarod adni.
Marketing/kereskedelemben dolgozom és tanulok - és tapasztalatból beszélek.Csak városba valóban elég a 250-es, ha tetszik az a gép megveheted. Tényleg nincs ezekkel baj.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Tegyél bele autóba való motorolajat, bőven megteszi.
Ha mindenképpen hajtóműolajat akarsz 2x annyiért, bármelyik robogó webshopban rá tudsz keresni.