-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nod1
csendes tag
Szép hangja van. Ha nem ismerném ezt a blokkot, azt mondanám rá, hogy szelephangja van, de ezek az őskövület Suzuki blokkok ilyen varrógépesen járnak. Az enyém is ilyen volt, csak azon még nem volt injektor. De ez jó lesz majd, ha le akarod tenni, mert a műanyag tank, injektoros, levegős blokk nem lesz finnyás a tavaszi indításra, vagy arra sem, ha nem használod gyakran.
Mindenképpen cserélném az olajat, (1 liter körül megy bele) olajszűrőt, levegőszűrőt megnézni, láncot állítani, tisztítani, kenni.
Ami ráér, de nem árt ha megcsinálod, fékfolyadék, teleszkópokban olajcsere, szelepekre, vezérlésre ránézni.Annyira egyszerű ez a levegős blokk, hogy sok bajod nem lesz vele. És gyönyörű szép tiszta a maga a blokk, semmi kopás, folyás, nem látszik. Gyárinak tűnik, szóval biztosan volt gazdája. Én is ilyet akartam egyébként a Sendám után, nekem végül nem jött össze. Látom a tiéd kintről jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- További aktív témák...
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest