-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekkGyver
aktív tag
válasz pellesmartin #70716 üzenetére
Először is. Két hónap állás normális esetben nem olyan sok, hogy teljesen összeragadjanak a lamellák. Ez alatt azt értem, hogy ha jók a lamellák és az olaj megfelelő. A másik, hogy a kaparászás kocogtatás szerintem nem megoldás, még akkor sem, ha sikerül, mert utána megint bármikor előfordulhat.
Írtad, hogy volt olajcsere. Biztos, hogy előírás szerinti olaj lett beletöltve? Csak nedves kuplunghoz valót szabad belerakni, mert a sima motorolajban nincsenek azok az adalékok amik a kuplung működéséhez elengedhetetlenek. De szerintem simán csak kopottak a lamellák, aminek a biztos jele, hogy hidegen, indulásnál, egyesbe rakva rohadt nagyot ránt. Ez sem a láncnak, sem a hajtásnak nem tesz jót hosszú távon. Most is azt mondom, hogy le kell venni a kuplung fedelét és bele kell nézni.Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.
-
Repsol600
addikt
válasz pellesmartin #70716 üzenetére
AM6-nál (vagy koppintásai) simán összeragadhat, ha nem használod sokáig, én úgy szoktam, hogy meglököm magam beteszem 1-be kicsit körözök vele, meg behúzom-kiengedem a kuplungot és fél perc után helyre jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest