Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
válasz
flegga92
üzenetére
A társasházban egyik szomszéd is ilyen Gulliverrel jár, mondjuk az elég viharvert. A Zipemhez képest ez egy óriás, de el vagyok én a Zippel is.

Egyébként most Győrben elkezdtem figyelni és majdnem minden nap látoni egy Vespa Gts-t (250-es) rendszám nélkül. (Nem ugyanazt.) Nem értem, hogy a rendőrök miért nem vadásznak rájuk. Valaki ilyennel balesetet okoz, még az sem biztos, hogy fizet a biztosító, nem szabadna szemet hunyni efelett szerintem.
-
forandor
tag
válasz
flegga92
üzenetére
Nem mai gyerek, törődni kell vele. Enyém sem volt rendben mikor vettem. Többet van karbantartva, mint használva, de ez már meg is látszik rajta. Csomagtartójába belefér egy 20 kilós cementes zsák, és ez nem túlzás, hanem személyes tapasztalat
.
Az üléshuzatom még gyári, de sajnos szakadt, ezzel is kéne majd valamit kezdenem. Egyébként ennél kényelmesebb 50-es gépen még nem ültem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
nyogo83
sityupityu