-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz freelanced #65901 üzenetére
Most egyébként motorra van 300 ezred, vagy motorra és jogsira együtt?
Én már a múltkor ajánlottam bevált típust váltósba kezdő 50-nek.
Ha meg robogó felé kacsintgatsz, akkor azt tudom mondani amit feljebb is írtak, vagy az Aprilia SR-t, vagy Yamaha Aerox-t ajánlanám. Szerintem a két legjobb 50-es robogó (persze ez csak az én véleményem). Ami fontos, hogy mindenképp karbist vegyél.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Debilon
addikt
én ajánlanám a Kymco Super9S-t, vagy ha váltós "sport" 50-es kell, akkor Aprilia RS50 amiről tudok
mennyit mennek? motortól, meg sok mindentől függ, de szerintem egy gyári 50-es mindenféle mókolás nélkül (csak a fojtások kiszedésével) olyan 50-70 között valahol
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Repsol600
addikt
Sportból Aprilia RS 50 volt nekem, ezek elég jók, illetve most van egy Rieju RR 50 supermotom, ez se rossz és viszonylag olcsón lehet találni. Bontott cuccok is vannak ha kell viszonylag olcsón.
Robogóból bővebb a választék, nagyon sok fajta van, viszont ezeket annyira nem ismerem inkább váltós párti vagyok. Aprilia SR, (karbis) Yamaha Aerox amiket olvastam hogy dicsérik. Nekem jelenleg egy Kymco Dink van ez jó nagy testű ezzel sincs különösebb gond. Típustól függően 60-80 km/h átlagban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Politika
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...