- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
blise
tag
Sziasztok!
Egy oylan problémában kérném a hozzáértő segitségeteket, hogy adott egy wrt54G-eu router, amit pár napja vettem, miután a dlink routerem egy áramszünet következtében jobblétre szenderült, és az istennek nem bírok vele ftp kapcsolatot létrehozni, egy adott szerverrel, ami nem a szabványos ftp 110 es portot használ, hanem egy teljessen mást. a szokásos ftp portot használó helyeket elérem vele, pl tárhelyszolgáltatómat, stb.
probáltam port forwardot, probáltam az adott gépet dmz be kirakni a netre, de ugysem megy
sajnos, az eddigi 1600 hozzászolás végigolvaására nem nagyon van időm, ha esetleg volt már róla szó, akkor egy hozzávetőleges hozzászolásszámot adjatok meg lécci
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 65W töltő eladó
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest