Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiboryan04

csendes tag

Üdv a wrt54 tulajoknak!

Egy régi témát szeretnék feldobni. A keresési eredményeim a topicban nem vezettek célra. Így hát ha valaki kompetens a témában esetleg jár/járt hasonló cipőben, intelmeit szívesen fogadnám.

Nemrég tettem szert egy v2.2 es típusra a G-s routerből. Feldobtam rá egy dd-wrt-t (std nokaid). Lényegében a NocatSplash-t szerettem volna működésre bírni, de időközben kiderült hogy a 4mb flash-t bőven kitölti a firmware szóval JFFS tárhely nem maradt fent. CIFS el nem akartam foglalkozni így az SD kártya modifikációt beforrasztottam. Reboot után felmountolva látszik a kártya 128mb os amiből 3,072/0 át mutat ami nem annyira reális és használhatatlan is.

while true; do gpio disable 2; sleep 1; gpio enable 2; sleep 1; done <- ezzel kódsorral és egy led segítségével leteszteltem a beforrasztott gpio kimenteimet. Mindegyiknél villogott a ledem tehát a forrasztásom jó.
    Ellenben se automata se manuális kiosztással nem tudom életre lehelni a kártyát. A dd-wrt ben hiába kapcsolom be a funkciót, a DMZ led, aminek villognia/világítania kéne nem csinál semmit (fenti ellenőrző kóddal természetesen villog).

Próbáljam meg másik másik kártyával? Esetleg másik dd-wrt verzióval? Eléggé idegesít, hogy a több óra ráfordított időm nem vezetett semmire, ezért most a fórumtagoktól kérnék segítséget.

Ui.: SSH-n belépve az mkdir parancsra se történik semmi egyik könyvtárban se, ez is lehet szintén 0 üres helytől?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés