Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
válasz
Hegasus
üzenetére
ahogy olvasom a wikipedia szerint a v7-es az egyetlen verzió, amire nem lehet semmilyen custom firmwaret feltenni :S bad luck brian
"Switched to Atheros SoC. This is the only version of the WRT54G that does not support third-party firmware at all."ezt végignyálaztam, de ebből nem tudtam meg hogy mit mire állítsak, hogy a maximális sebességet kapjam, főleg tapasztalatok érdekelnének.

(#13543) crissprivat: köszi!
igen a másik lehetőség az lett volna, hogy router csere, csak azt hittem ebből is ki lehet hozni.
és ha szabad ilyet kérdezni, melyiket lenne érdemes választani (elfogadható áron)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

igen a másik lehetőség az lett volna, hogy router csere, csak azt hittem ebből is ki lehet hozni.