- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenbazso
csendes tag
Most én nem értelek.
Hálózat lekeresése után a talált hálózatoknál ott a csatlakozás gomb, amelyikre kattintasz, arra fog csatlakozni automatán úgy, hogy elődobja a wireless beállítások oldalát átállítva a kívánt hálózati ssid-et erre, meg a módot AP-ről kliens-re, és nyomni kell egy jóváhagyást. Én ezt neveztem automatának.
Persze lehet manuálisan is átírni az ssid-et meg a módot, de azért választottam ezt, hogy gondolva saját magát beállítja hogy jó legyen, mert eddig ugye nekem nem sikerült.
Átettem kliens-hídra. Net akkor van, ha a router ip-je nem 192.168.1.x. Jelenleg 192.168.2.1-en van, de nem az AP osztja az ip-ket.
Próbáltam már kliens módban, hogy a dhcp-t kikapcsolom a kliensnél, de az Ap nem adott ip-ket. Lehet hogy kliens-hídban adna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest