- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenbazso
csendes tag
válasz
kutyuska #9926 üzenetére
Még ne örülj annyira, én 1 éve szenvedek vele, hogy sikerüljön routert kliens módba rakni és másik routerra csatlakozzon, idáig még nincs siker (kapcsolat van, de net nem jön), igaz én Linksys WRT54GC routerra akarok csatlakozni, de ez vagy számít, vagy nem.
Ha neked sikerül, akkor igen, mert úgy néz ki, hogy az ip cím átíráson kivül(192.168.1.1-ről, hogy ne ütközzön a másik routerral), a kliens mód kiválasztával és a csatlakozás gomb megnyomásán kivül elvileg mást nem kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest