Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam, de még több bajom volt vele mint a v24-es RC-vel, így kipróbáltam a Tomato-t.
Szimpatikus, minden könnyen beállítható, nem annyira tökölös mint a DD-WRT, viszont az alap problémám nem oldja meg.
Hiába próbálom az init scriptnél megadni, hogy "echo valami >> /etc/passwd", egyszerűen nem fut le, és nem tudom miért, de mondjuk egy sima "mkdir" parancsot meg végrehajt, plusz ha a home könyvtáramba írok, tehát "echo valami >> ~/teszt" akkor azt megcsinálja.
Próbáltam, hogy csinálok egy scriptet ezekkel az echo-s módszerekkel a home könyvtáramba és azt futtatom, de akkor sem hajlandó írni az /etc-ben lévő fájlokba.
A script létrejön, megfelelő tartalommal, de mégsem fut le, ha meg én futtatom kézzel, akkor az /etc/shadow fájlba, a titkosított jelszót tartalmazó karakterek helyére egy "."-ot rak, amennyiben vi-vel írom bele akkor elfogadja és be is tudok lépni a létrehozott felhasználóval(persze a többi szükséges fájl szerkesztése után).
Nem értem miért ennyire nehézkes a dolog, ahogy nézem nem is fog menni egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Netflix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Escape from Tarkov
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi hangfal építés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest