Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam, de még több bajom volt vele mint a v24-es RC-vel, így kipróbáltam a Tomato-t.
Szimpatikus, minden könnyen beállítható, nem annyira tökölös mint a DD-WRT, viszont az alap problémám nem oldja meg.
Hiába próbálom az init scriptnél megadni, hogy "echo valami >> /etc/passwd", egyszerűen nem fut le, és nem tudom miért, de mondjuk egy sima "mkdir" parancsot meg végrehajt, plusz ha a home könyvtáramba írok, tehát "echo valami >> ~/teszt" akkor azt megcsinálja.
Próbáltam, hogy csinálok egy scriptet ezekkel az echo-s módszerekkel a home könyvtáramba és azt futtatom, de akkor sem hajlandó írni az /etc-ben lévő fájlokba.
A script létrejön, megfelelő tartalommal, de mégsem fut le, ha meg én futtatom kézzel, akkor az /etc/shadow fájlba, a titkosított jelszót tartalmazó karakterek helyére egy "."-ot rak, amennyiben vi-vel írom bele akkor elfogadja és be is tudok lépni a létrehozott felhasználóval(persze a többi szükséges fájl szerkesztése után).
Nem értem miért ennyire nehézkes a dolog, ahogy nézem nem is fog menni egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 24 hó jótállás
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest