- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorant12345
csendes tag
Heló!
Igen felismeri a processzort is és a memóriát is.
A CFE t én generáltam MAC alapján csináltam V1.0 t is meg v1.1 et is mert néhány helyen azt irták hogy eggyel régebbit kell feltenni, viszont nem ellenőriztem vissza.NVRAM ot nemtudom valahol találtam neten az tettem fel nem tudtam mást mivel nem találtam sehol.A kernel el viszont tanácstalan voltam egyszer próbáltam feltenni 2,5 óráig tartot de nem biztos hogy jol csináltam mert a openwrt firmwaret neveztem átt kernel.binre...es nemtudom hogy jól-e csináltam sehol sem találtam ezzel kapcsolatos dolgot a neten..viszont nem foglalkoztam vele túl sokat mivel a CFE meg az NVRAM után már kellett volna tudnom pingelni...most ahogy nézem az oldalat amit linkeltél erről van az nvram file...de egyszer sem sötétültek el a ledek...van még egy ugyan ilyen routerem es az alap weboldalán van egy lehetőség a backup és onnan lementetem mindent az nvramot a kernelt a cfe t és feltettem a cfe t meg az nvramot a rossz routerra de hát semmi eredménye...
minden flashelésnélpedig kirja hogy sikeres volt
nemtudom
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest