Aktív témák

• Xamaya

csendes tag

Sziasztok, szép délutánt! :]

A mai nap kezdő gondolata: "Süt a Nap, nehogy szomorú légy; ez lehetne százszor is rosszabb..." :) Valami volt ma a levegőben, ebben biztos vagyok. Különösen sokat mosolyogtam, és nagyon is friss voltam, meg most a tesi órai kiképzés is jól esett. =)
    ( Lehet, hogy a szerencsefog csak azután hoz szerencsét, miután kiesik? :D Nem tudom, de jó lenne már egy kevéske belőle. Örülök, hogy tegnap este négy és fél év után végre kiesett az az egy fölösleges fogacska, csak ne fájna most ennyire :[ )

Ma végre kiderült, hogy mikor lesz szülőértekezlet, meg a németországi cserediák-kapcsolatos utazás, meg a téli szünet! ^^, / ---> December 18: utolsó tanítási nap, + Gimi-Est. December 19: iskolai karácsonyi ünnepség... /
    Még csak most lett vége az őszinek, de én már azt várom, hogy lehessen hógolyzni, meg mézeskalácsot sütni, meg remélhetőleg találkozni Vele!!! Jelenleg ez minden álmom... :) Nagyon remélem, hogy sikerülni is fog!

Kaptam ma egy levélkét Gábortól. Már meg is jegyezte a postás, hogy milyen népszerű vagyok... ;) Szine minden héten ír valaki! :]
    Csak egy kis részletet idéznék belőle, amit nagyon aranyosnak találtam. -->

" Ami a gondolataimat illeti, jó lenne néha kikapcsolni őket. Neked nem szokott fölöslegesen járni az agyad néha? Vágyak, álmok, múlt... Annyi sok-sok kusza gndolat, és csak összezavarnak, véletlen sem jó, hogy vannak.
    Ajh, szerelmes akarok lenni, akkor elmúlnak. Az emberiség egyik nagy esélye a szerelem. Igaz vannak vele némi gondok, de azért nagy esély. A baj csak az szokott lenni, hogy nem tudják kiélvezni, mert rabul ejt. Mint ahogy mondják is: szerelembe ESIK valaki. Bele esik, lefelé, valami gödörbe. Miért nem szerelembe EMELKEDIK? Mennyivel jobban hangzik :) ... "

Most mentem tanulni, holnapra sok minden kell, de még este jelentkezem! =)
    Tschüß

Aktív témák