- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Xamaya
csendes tag
Sziasztok, szép délutánt! :]
A mai nap kezdő gondolata: "Süt a Nap, nehogy szomorú légy; ez lehetne százszor is rosszabb..."
Valami volt ma a levegőben, ebben biztos vagyok. Különösen sokat mosolyogtam, és nagyon is friss voltam, meg most a tesi órai kiképzés is jól esett. =)
( Lehet, hogy a szerencsefog csak azután hoz szerencsét, miután kiesik?Nem tudom, de jó lenne már egy kevéske belőle. Örülök, hogy tegnap este négy és fél év után végre kiesett az az egy fölösleges fogacska, csak ne fájna most ennyire :[ )
Ma végre kiderült, hogy mikor lesz szülőértekezlet, meg a németországi cserediák-kapcsolatos utazás, meg a téli szünet! ^^, / ---> December 18: utolsó tanítási nap, + Gimi-Est. December 19: iskolai karácsonyi ünnepség... /
Még csak most lett vége az őszinek, de én már azt várom, hogy lehessen hógolyzni, meg mézeskalácsot sütni, meg remélhetőleg találkozni Vele!!! Jelenleg ez minden álmom...Nagyon remélem, hogy sikerülni is fog!
Kaptam ma egy levélkét Gábortól. Már meg is jegyezte a postás, hogy milyen népszerű vagyok...
Szine minden héten ír valaki! :]
Csak egy kis részletet idéznék belőle, amit nagyon aranyosnak találtam. -->" Ami a gondolataimat illeti, jó lenne néha kikapcsolni őket. Neked nem szokott fölöslegesen járni az agyad néha? Vágyak, álmok, múlt... Annyi sok-sok kusza gndolat, és csak összezavarnak, véletlen sem jó, hogy vannak.
Ajh, szerelmes akarok lenni, akkor elmúlnak. Az emberiség egyik nagy esélye a szerelem. Igaz vannak vele némi gondok, de azért nagy esély. A baj csak az szokott lenni, hogy nem tudják kiélvezni, mert rabul ejt. Mint ahogy mondják is: szerelembe ESIK valaki. Bele esik, lefelé, valami gödörbe. Miért nem szerelembe EMELKEDIK? Mennyivel jobban hangzik... "
Most mentem tanulni, holnapra sok minden kell, de még este jelentkezem! =)
Tschüß
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest