Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nekem egyébként nagyon szimpi a FreeBSD, mert mindig segítenek a fórumon. A Linux ilyen szempontból messze alulmúlta eddig mindig. Szóval hiába büntet a rendszer, én kevésbé érzem úgy, hogy magamra vagyok utalva, mint egyszerű felhasználó, ha bármi gond van. Én le tudom írni, hogy én mit csinálok pl egy KDE telepítésénél, hátha hasznos ide. De érteni azért nem teljesen értem, hogy miért ezek a lépések kellenek, vagy hogy mi micsoda, amit bekapcsolok.
Na mondjuk ez sem ma lesz, mert ma hálókártya tesztet terveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Master 3 vezeték nélküli egér
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest