- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
molvany #7349 üzenetére
Nálam evolúciója volt.Először egy 40-es CPU ventillátor és egy kapcsolóról kapta a 12V-ot. 3. layer után bekapcsoltam.Utána megkerestem a RAMPS-on a bekötés helyét,utána jött az 5015-ös 24V-os venti és mindenféle fanduct kipróbálása és mivel az általam nyomtatott dolgokhoz egyik sem volt jó,jött 2db 5015 és kétirányból nyomja 100%-al,na így bármit kinyomtatok,amit nem a levegőbe kell,mert az így sem megy.
Ellenben érdekes dolog,hogy mások írtak arról,hogy túlhűt a venti és szétválnak a layerek. Nekem ilyen nincs és az a gyanúm,hogy akinek van annál inkább az lehet a gond,hogy nem szigetelt a heatblock és nem melegszik fel a nozzle a beállított hőfokra. Amíg nem szigeteltem le addig nekem is volt ilyen bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!