- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
peugeotmate #38609 üzenetére
Fogalmam sincs mennyi ideig lesz ennyi az ára. Én is elgondolkodtam, hogy veszek, mert "szinte ingyen van", és akkor el tudok a gyantással is játszadozni, "kitanulni", de aztán rájöttem, hogy már így is két nyomtatóm van, azok is csak azért, hogy egymást tuningoljam velük
. Meg ez a "veszélyes anyag kezelés", és a vele járó macera se tetszik annyira.
Szóval úgy döntöttem, hogy majd akkor veszek, ha feltétlenül ilyen gyantással kellene kinyomtatni valamit. (Én ilyen kis figurákat, játéktárgyakat, stb. nem nyomtatok... Még Benchyt se nyomtattam soha
Leginkább saját tervezésű nagyobb tárgyaknál használom a nyomtatókat, mint írtam fentebb, leginkább egymáshoz :) )
-
fabula
őstag
válasz
peugeotmate #38609 üzenetére
Amíg el nem fogy
. Szerintem kiszórják a maradék készletetm mert más aok újabb gyanta nyomtató típusuk van és a Mars 2-őt már nem éri meg tovább gyártani.
Szóval ha érdekel, de majd csak később akarsz foglakozni vele, szerintem most vedd meg, ha meg évekig csak állna a polcon, akkor ne vedd meg, hátha leárazzák majd az újabb típusokat is, ha már leállnak a gyártásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest