- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
Nagyon is eltér tőle. Nem coreXY, mint az ender6. Mondjuk nem értem, hogy egy gyártó miért osztja meg az erőforrásait ennyire egy szegmensen belül is. De ez legyen az ő bajuk. Voront meg építsen az aki valóban sokat és igen jó minőségben akár nyomtatni. És van rá fölösleges ideje és pénze is. Én megelégszem ezekkel a low end gépekkel is. Több bennük a kihívás és az asszony sem ráncolja a homlokát a költségek miatt. Egyébként most éppen egy Flashforge Creator Pro 2-t reszelgetek. Gombokért vettem, mert a srác rövidre zárta az asztal fűtés vezetékeit, és a MOSFET megkattant a lapon. Volt itthon más típusból Flashforge hibás alaplapom, és szerencsére a gyártó ugyanazt a MOSFET-et használja kb minden gépében. Ventilátorokat kell még cseréni, meg 4 drivert silentre. Aztán, ha tetszik megtartom, ha nem jön be eladom kis haszonnal. De van itthon még néhány low end nyomtató. Ezek itt mindig jönnek, mennek. Kb nem is kell itthonra állandó gép, mindig van pár, ami éppen javítás után várja, hogy megvegye valaki. Amit még én magamnak nyomtatók, arra egy ender3 is bőven megfelel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Path of Exile (ARPG)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Peugeot, Citroën topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest