- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
válasz
LamaCube #28439 üzenetére
Na újból nekiálltam ennek a mókának. Alul meg valóban tudtam húzni a csavarokon. Kotyogás sehol nincs. 3x lefuttattam ismét a programot, természetesen felfűtve. Hát egy picit valahol mindig állítgatnom kellett, de egész korrektnek tűnt.
Bátorkodtam elindítani a nyomtatást...nos ugyanaz mint eddig. Egyébként a program végén ugye visszajutok a kezdő sarokra, ahol belövöm jóra a nozzle bed távolságot...majd én ezután újból indítottam a programot és az első saroknál közvetlenül előtte még jó volt a távolság, most már túl nagy.
Nyomtatás közben meg középen még mindig azt hallom mintha enyhén karistolná az üveget.Alább a rugók állapotáról, z végálláskapcsolóról és auto home helyzetről kép:
-
válasz
LamaCube #28439 üzenetére
Nem lehetetlen, hogy az üveglap görbe/hullámos, tudjuk, hogy honnan van? Ilyen célra üveg helyett tükröt szoktunk használni, mert annál jobban vigyáznak a gyártásnál, hogy egyenes legyen a felülete, hiszen a képet is torzítja, míg egy sima ablaküvegnél ezt szinte észre sem lehet venni.
Az ikeás tükröt szokták ajánlani, nekem is az van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- eBay
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Suzuki topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest