Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nézzbe
aktív tag
Építve lett a gép, az arduinos vezérlés meg nem egy bonyolult dolog, aki megírta hozzá az SW-t annak volt nehéz feladata Nekem is szoktak lenni fekete pontok általában a fejen szénné égett műanyag darabok kerülnek bele de nem jellemző annyira.
A kitöltésnél meg lehet mondani hogy milyen finomságú legyen, én is méhsejtszerkezet kitöltés alkalmazok kb 3-4 mm lehet a sejt nagysága, ebből származó felszíni deformációval még nem találkoztam. Válts esetleg egyenes kitöltést 90 fokos rétegenkénti elforgatással és ott nagyon sűrűre szinte akár tömören is kinyomtathatod amit szeretnél, de persze sokkal időigényesebb.Pár képet dobsz fel a gépről, illetve nyomtatott dolgokról ? lehetne azonos tárgyat kinyomtatni azonos beállítások mellet aztán össze is lehetne hasonlítani a két nyomtatót
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs