Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
Egy ilyen összefoglalás nagyon jól jött, köszönöm szépen, valami ilyesmire voltam kíváncsi!
Hasonló kategóriájú játékokkal játszok (ill sokszor nem is én játszok a gépemen
), Shift, Far Cry 2, Crysis, valamint szeretem, ha mást nem legalább kipróbálni az új játékokat.
Akkor valszeg gyúrok egy 4870 1Gb-osra egyenlőre (ha csak valami csoda nem történik az anyagi helyzetemmel és telik jobbra
), mert ha már beruháztam egy ilyen monitorra, akkor szeretném kihasználni is, max felbontásban.
Még1X köszönöm a kimerítő választ! -
lizakattila
senior tag
Jaj, lehet kicsit félreérthető voltam, úgy gondoltam, hogy ekkora felbontásnál néhol az 512Mb lehet kevés, ezért gondolkoztam a 4850 1gb-os változatában.
Illetve ezért kérdeztem, hogy az, vagy a szinte ugyanolyan árban lévő 512-es 4870 is elég lenne-e?Mert ahogy én látom, most még nem igazán lehet túl sokat profitálni a dx11-ből, nincs túl sok játék, ami ezt kihasználná, támogatná, ezért nem is gondolkozok 5xxx-es kariban (na meg mint mondtam az áruk). Valamint ahogy azt már "megszokhattuk" előbb jelentek meg az új kártyák, és csak utána kapunk hozzájuk megfelelően működő drivert.
-
lizakattila
senior tag
Ez csak egy ilyen hirtelen alternatíva, nem égetően fontos cserélnem rögtön - ezért is kérdeztem vga terén tőlem tapasztaltabb emberek véleményét.
Pont amiatt gondolkodtam az 1Gb-os változatokba, mert én is tartok tőle, hogy ott már elfogyhat a vram.
Sajnos olvasgattam a 4850/70 topikban a hibás vaporx-ekről.
Lehet hogy húzni kellene 1-et a nadrágszíjon és egy 4870 1gb-osat nézni - csak ez már nagyon nem akar beleférni a keretbe.
Az 5xxx-es karik meg még most az áruk miatt nem igazán érhetők el számomra (valamint a driver kiforratlansága miatt sem fogtak meg igazán), 2-3 hónap múlva realizálódnak/csökkenek az árak, és addigra lesz teljes támogatású driver is.THX az eddigi választ, és bárki építő jelegű javaslatát szívesen fogadom.
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Hirtelen két alternatyvám lenne vga vásárlásra/cserére:
1.) 4850 1Gb Vapor-x
2.) 4870 512Mb silent efficiency1920*1080-as felbontáshoz kellene, a szokásos dolgok, játékok, filmezés... stb.
Nem tuti, hogy ez a végső verzió, akkor Ti melyiket ajánlanátok - ha ez a két lehetőség lenne? -
lizakattila
senior tag
válasz
elfelejtette #22482 üzenetére
3400+ig voltak 754-esek (nekem is volt anno egy 2800+osom
). A többi ( képen lévők) azok már am2-esek voltak.
-
lizakattila
senior tag
mr.tejjfel: A lapod ugye AGP foglalatos?
Mert láttam volna itt pci-e-es ajánlatot is.
És persze nem mindegy, hogy ugyanazon típusú kártyából agp-t vagy pcie-t kell venni.
Vagy csak én nem voltam elég körültekintő?Szerk: Megválaszolva.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- Milyen program, ami...?
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest